top of page

Ontdek het gemak van ons GBP Standaard abonnement voor jou

Verhoog de online zichtbaarheid van jouw restaurant en trek meer klanten aan met een door ons volledig geoptimaliseerd Google Bedrijfsprofiel

bg section 1 main landing page.png

Het Standaard GBP-beheerabonnement is perfect voor bedrijven die klaar zijn om hun lokale marktaanwezigheid uit te breiden. Dit abonnement omvat volledige inrichting en regelmatige updates van je profiel, wekelijkse posts met promoties en evenementen, uitgebreide SEO-strategieën, en gedetailleerde maandelijkse rapporten. Daarnaast bieden we actief beheer van recensies en snelle respons op klachten, waardoor je bedrijf altijd positief wordt gepresenteerd.

 • Crisismanagement en reputatiebeheer: Actief beheer van recensies en snelle respons bij klachten.

 • Uitgebreide SEO-strategieën inclusief zoekwoordenonderzoek en optimalisatie van content. Analytics en rapportage: Gedetailleerde maandelijkse rapporten met performance-analyse.

 • Postbeheer en contentcreatie: Wekelijkse posts met promoties, nieuws en evenementen.SEO-optimalisatie voor lokale zoekopdrachten:

 • GMB-profielinrichting en onderhoud: Volledige inrichting en regelmatige updates inclusief foto’s en video’s

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over ons GBP Standaard abonnement? Hier vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen. Ontdek hoe onze diensten jouw restaurant kunnen helpen groeien en bloeien.

 • Ons Standaard abonnement is ontworpen voor restaurants die hun lokale marktaanwezigheid actief willen uitbreiden. Dit abonnement omvat volledige inrichting en regelmatige updates van je Google Bedrijfsprofiel, wekelijkse posts voor continue engagement, en geavanceerde SEO-strategieën. Hiermee kun je een grotere zichtbaarheid bereiken en meer klantinteracties genereren, wat essentieel is voor groei.

 • Het Standaard abonnement biedt wekelijkse posts met promoties, nieuws en evenementen, uitgebreide SEO-strategieën, en gedetailleerde maandelijkse rapporten met performance-analyse. Hierdoor wordt je restaurant beter zichtbaar voor potentiële klanten en trek je meer bezoekers aan.

 • Een van de kernonderdelen van het Standaard abonnement is actief reputatiebeheer. Wij monitoren je recensies en reageren snel op negatieve feedback met als doel het oplossen van problemen en het transformeren van negatieve ervaringen in positieve. Dit helpt bij het behouden van een goede reputatie en toont aan potentiële klanten dat je restaurant om zijn klanten geeft.

 • Met het Standaard abonnement wordt je Google Bedrijfsprofiel continu bijgewerkt. We passen je profiel aan zodra er veranderingen zijn, zoals bijvoorbeeld nieuwe openingstijden of gewijzigde contactgegevens. Daarnaast zorgen we voor wekelijkse posts en regelmatige optimalisaties om ervoor te zorgen dat je profiel altijd actueel en relevant blijft voor zoekende klanten.

 • Ja, ons Standaard abonnement is flexibel. Je kunt je abonnement op elk moment upgraden of downgraden, afhankelijk van je bedrijfsbehoeften. Annulering kan ook zonder langdurige verplichtingen, hoewel we graag van tevoren op de hoogte worden gesteld.

 • Het Standaard abonnement komt met gedetailleerde maandelijkse rapporten die inzicht geven in de prestaties van je Google Bedrijfsprofiel. Deze rapporten omvatten verkeersstatistieken, interacties en conversieratio's die helpen de ROI van je Google Bedrijfsprofiel-inspanningen te begrijpen.

 • geavanceerde SEO-technieken en regelmatige content updates om je zichtbaarheid in lokale zoekopdrachten te verbeteren. Dit omvat zoekwoordenonderzoek en contentoptimalisatie, waardoor je hogere rangschikkingen kunt behalen.

 • We begrijpen dat elk restaurant uniek is. Als je specifieke behoeften of wensen hebt die niet standaard in ons Standaard abonnement zijn opgenomen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We kunnen een gepersonaliseerd pakket samenstellen dat precies aan jouw vereisten voldoet.

Voor meer informatie of om een aangepast pakket samen te stellen, kun je contact met opnemen met

Gertjan Antonisse via e-mail:

of telefonisch:

of telefoon:

bottom of page